top of page

Prvi dolazak

    Kod prvog dolaska u LUNATUM Studio za manualne tretmane radimo posturalnu procjenu korisnika koja sadrži elemente osteopatske i fizioterapeutske procjene tijela.

    Gledamo kako se držite, koja su odstupanja, gdje su mjesta pojačane napetosti, a gdje su mišići premalo aktivni pa postoji slabost.

   Prije procjene, kroz uzimanje anamneze odnosno u razgovoru s klijentom postavljamo jako puno pitanja vezana uz trenutne tegobe (jačina boli, pojava boli, mesto boli, kad se javlja itd.).

   No, zanima nas i proteklo razdoblje vezano uz ozljede, operacije, povrede, preboljene bolesti, emotivni stres itd. jer, pokušavamo pronaći uzrok trenutnim simptomima i povezati prošla traumatska iskustva i stanja s onime kako se sada osjećate.

     Sve to bilježimo u karton pacijenta koji ostaje pohranjen u našoj bazi podataka. Dokumentiramo svaki dolazak, bilježimo trenutno stanje, što smo odradili od tretmana i što još planiramo.

   Ovaj postupak služi terapeutu da bolje upozna klijenta, njegove poteškoće i tegobe, da sigurnije odluči na koji način započeti s tretmanom te da što bolje isplanira daljnji tijek tretmana i učestalost dolazaka.   

  Kontaktirajte nas

   

  lunatum.studio@gmail.com

  00 385 (0)91 886 33 29

  Your details were sent successfully!

  bottom of page